WELKOM TRIMSALON NIEUWS & ACTIES PRODUCTEN TARIEVEN FOTOALBUM CONTACT
 
 
 
 
     
 

De trimsalon is voorzien van moderne apparatuur om uw hond de juiste behandeling te geven die bij hem of haar past. Wij houden zoveel mogelijk rekening met uw persoonlijke wensen, rasstandaard en de algehele conditie van uw hond.
 

Borstelen en kammen
Bij langharige honden vergt het onderhoud van de vacht veel werk. Wilt u het haar lang houden dan kunt u bij ons terecht voor een borstelbeurt.

Scheren
De vacht van uw hond wordt op de gewenste lengte in model gezet, na het wassen wordt de vacht nagewerkt met behulp van verschillende geschikte scharen.

Plukken
De vacht van ruwharige honden moet 2 tot 4 keer per jaar geplukt worden om de dode haren te verwijderen.

Ontwollen
Tijdens deze behandeling wordt de dode en loszittende ondervacht verwijderd. Afhankelijk van de vacht van de hond gebeurt dit 2 tot 4 keer per jaar.

Effileren
Met behulp van een effileerschaar wordt de vacht ingekort in de gewenste en haalbare lengte. Met behulp van de effileerschaar kan de vacht ook op een natuurlijke manier uitgedund worden, bijvoorbeeld bij golden retrievers en spaniels.

Wassen
Wilt u tussen de trimbeurten door uw hond ook lekker fris hebben? U kunt bij ons ook voor enkel een (tussentijdse) wasbeurt komen.

Tevens kunt u ook alleen komen voor het knippen van de nagels en voor een anaalklierbehandeling.

Wilt u weten welke behandeling geschikt is voor uw hond dan kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen.
 
Trimsalon Lesley van Dorst is officieel geregistreerd en een gediplomeerd hondentrimster.
 
 
 
Knippen